Autoshkolla

Autoshkolla

1.000 - 5.000 Downloads

Diese App zu deinen Listen hinzufügen
Ky app është i orientuar për lehtësimin e qasjes në provim për patentë shofer të kategorisë B.

Në këtë app pëfshihen këto kategori:

Situatat në Komunikacion
Rregullat e Komunikacionit dhe Sigurisë
Shenjat e Komunikacionit
Semaforët
Personi i Autorizuar
Shenjat (Shenimet) Rrugore
Kryqëzimet dhe
Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike.

Kommentare und Bewertungen für Autoshkolla
  • (46 Sterne)

    by avni istrefi am 14/04/2015

    Nuk funksionon

  • (46 Sterne)

    by Nazif Salihu am 02/09/2014

    Ne sd.kart se po merr vend 28mb